Szaunák

 • a testi és lelki megújulás, a felfrissülés természetes helye. A szauna megőrzi egészségét, és kellemes közérzetet biztosít.
 • méregtelenít, ugyanis az erős izzadás segíti a sejtekben felhalmozódott salakanyagok távozását.
 • serkenti az anyagcserét, jelentős a kalóriaveszteség (egyszeri szaunázással akár 30 kalóriát is elégethetünk, mely kb. 4 km futásnak felel meg.
 • lazítja és bemelegíti az izmokat, ízületeket - csökkentheti a reumás és izületi fájdalmakat, általánosan lazít, regeneráló hatású.
 • nyugtatóan hat az ember agyára a páratartalom és a levegő iontartalmának megnövekedése,
 • használata elősegíti a mélyebb és intenzívebb alvást.
 • élénkíti a keringési rendszerek működését, csökkenti a szív- és érrendszeri panaszokat,
 • serkenti a szervezet védekező mechanizmusát
 • erősíti az immunrendszert
 • fokozza a bőr rugalmasságát - a pórusok tágulásával teste szebbé válik.

 

Hogyan szaunázzon?

A szauna építés lehetőségét egyre többen veszik igénybe, hiszen jótékony hatásai mellett elfeledteti mindennapi gondjainkat is. Ha igazán szeretné élvezni a szaunázást, érdemes megfogadnia tanácsainkat. Nincsenek kötött szabályok, csupán néhány alapszabály, ám a mértékletesség különösen fontos.

Íme, néhány jó tanács a szaunázáshoz, ha Ön is szauna építése mellett dönt:

 • Csak akkor álljon neki, ha megfelelő idő áll rendelkezésére,  remek választás, ha a munka után, esetleg hétvégén választja ezt a remek relaxációs kikapcsolódási formát.
 • Szaunázás előtt ne igyon, egyen sokat.
 • Ha lehetősége van rá, szaunázzon meztelenül, és mindig vegye le ékszereit is, hiszen elfeledkezhet arról, hogy magán hagyta, égési sérüléseket okozhat, ha felforrósodik.
 • Ha beteg vagy lázas, halassza el a szaunázást.

Ha Ön is szeretne otthonában kényelmesen szaunázni, vegye igénybe szauna építés szolgáltatásunkat, kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Szaunaépítés: könnyebb, mint gondolná!

szauna építésSzaunát szeretne építtetni, de nem tudja hová forduljon, és aggódik a hosszadalmas munka, illetve a magas költségek miatt? Már ott tart, hogy inkább megpróbálja egyedül megvalósítani, mert így legalább a költségek alacsonyan maradnak? Ne tegye, inkább bízza a szaunaépítést profikra!

Egy szauna építése a mai technológiákkal nem tart tovább egy-két napnál, persze a méretétől és a kapacitásától függően. Amennyiben nagyobb befogadóképességű szaunára van szükség egy wellness szállodában, vagy egy fürdőben, úgy természetesen az építési idő és a költségek is nőnek, de nem akkora mértékben, hogy megérje tapasztalat nélkül belevágni a munkába. A szaunaépítés ugyanis speciális anyagokat és eljárásokat igényel, emellett pedig olyan szaktudást is, amit nem mindenki tudhat a magáénak. Ezek alapján azt gondolhatnánk, hogy a költségek az egekbe szöknek még egy kétszemélyes szauna esetében is, de ez koránt sincs így: a szaunaépítés ára meglepően alacsony is lehet, ha bennünket bíz meg a feladattal!

Amennyiben szaunát építtetne, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Személyre szabott megoldások kedvező szauna építés árakért cserébe? Igen!

Személyre szabott megoldások kedvező szauna építés árakért cserébeSzaunát szeretne építtetni, de még nincs határozott elképzelése arról, hogy hová is fordulhatna ez ügyben? Mindenképpen olyan céget válasszon a szauna tervezéséhez és kivitelezéséhez, ami ár-érték arányban a legjobbat képes nyújtani.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha szauna építés árak tekintetében a reális díjszabás híve! Mi nem az a cég vagyunk, ami hajszolja a profitot, és cserébe megbízhatatlan munkákkal hálálja meg az ügyfelek bizalmát. Azt valljuk, hogy a legjobbat kell nyújtanunk ahhoz, hogy az hosszú távon is kifizetődő lehessen. A szauna építés árainkat is úgy alakítjuk, hogy az arányban legyen az általunk képviselt és megvalósított színvonallal, de ne legyen irreális. A felhasznált alapanyagok, szakembereink tudása és tapasztalata, a szauna építésre szánt kivitelezési idő mind benne van ebben a szauna építés árban.

Amennyiben olyan szaunára vágyik, amit évek, évtizedek múltán is biztonságosan, kényelmesen használhat, válasszon minket! Ha olyan szaunát szeretne, ami megéri az árát, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot szauna építésre!

 

Gőzkabin építés - A hely, ahol elpárolognak a gondok

Gőzkabin építés - A hely, ahol elpárolognak a gondokA hűvös téli időszakban mi sem eshet jobban, mint beülni egy szál fürdőlepedőben a jó meleg gőzkabinba, és szó szerint kiengedni a gőzt. Már az ókorban ismerték és használták a gőz jótékony hatásait, számos forrásban olvashatunk fürdőkről, ahol különböző szolgáltatásokat élvezhettek a kliensek.

Ma már lehetőség van arra, hogy az otthonában élvezhesse a gőz áldásos hatásait, mely tisztítja a bőrt, ellazít, segít a légúti megbetegedéseken. A páratartalom miatt, bár hőfokra enyhébb a gőzkabin, mint a szauna, mégis hasonló hatást képes kiváltani a szervezetből. Az izzadás során rengeteg méreganyagtól szabadulunk meg, enyhébb hőmérsékleten. A gőzkabin építés azok is remek lehetőség, akiknek egy finn szauna általában túl meleg szokott lenni.

Szakembereink örömmel vállalják gőzkabin építését az Ön otthonába is! Célunk, hogy minél többek otthonában elérhetővé váljon ez a remek relaxációs és egészséges időtöltés. Keressen minket bátran megadott elérhetőségeinken!

Select Kft.
Uszodatechnika

: Szalay Gergely ügyvezető
: 1173 Budapest, Tápióbicske u. 14.
: info@selectkft.hu
: +36 1 252 3155
: +36 20 804 4490