Jacuzzik

Masszázs medencék

Az egészség iránti igény a XX. Század Amerikájában jelentkezett leginkább.
A vízmasszázs rendszerek tervezésében résztvevő mérnökök hosszú ideig tanulmányozták a hivatásos masszőrök technikáját és megpróbálták ezt különböző erősségű vízsugarakkal helyettesíteni. A készen kapható masszázsmedencék mellet szólnunk kell az egyedi masszázsrendszerekről is. Alkalmazhatjuk ezeket a berendezéseket úszómedencékben, a medence nyújtotta komfort növelése céljából, vagy kifejezetten masszázs célra épített - általában vasbeton szerkezetű - medencék felszerelésére.


Mire jók a masszázsmedencék:

  • Kikapcsolódásra
  • Pihenésre
  • Gyógyításra
  • Családi-baráti összejövetelekre
  • Egészség(ünk) megőrzésére - ápolására
  • A vendéglátás színvonalának fokozására

A Maaxspas, masszázsmedencékben történő forró vizes fürdő, a levegő-és vízmasszázs kombinált használatával lehetővé teszi a vérerek kitágulását, fokozza a vérkeringést, a szívműködést és a testünkben lévő mérgező anyagok távozását. A pezsgő vízbe történő bemerüléssel és ezáltal a testsúly csökkentésével kb. 90%-kal lehet tehermentesíteni a fáradt izmokat és a fájó izületeket. Ezzel javul a mozgáskészség, enyhül a reumás és izületi fájdalom. Masszázsmedencéink további előnye, hogy csökkentik a testben lévő stresszhormonokat, elsősorban a noradrenalint. Rendszeres használatuk segíti a napi stresszoldást és feszültségmentes állapotot teremt.


 

A tél slágere: jakuzzi építés

Lassan itt a tél, ilyenkor sokan szívesen mennek pihenni olyan helyre, ahol wellness szolgáltatásokat is igénybe vehetnek. Azok a szálláshelyek, amelyek rendelkeznek legalább egy szaunával, egy medencével vagy egy jakuzzival, jelentős előnyből indulnak a vendégek kegyeiért. Az évnek ebben a szakában mindig többen keresnek meg minket jakuzzi építéssel kapcsolatban, ne maradjon le Ön sem, ha eddig még nem bővítette szálláshelye szolgáltatásait ilyen téren!

A jakuzzi építés nem jelent olyan nagy kiadást, mint egy teljes wellness részleg létrehozása, viszont erős vendégvonzó hatása van. Kinek ne esne jól a téli hideg után ellazulni a forró vízben, kellemesen masszírozó buborékok között? A jakuzzi építésnek köszönhetően egy igen népszerű szolgáltatással bővülhet a hotel vagy panzió kínálata, így a befektetés garantáltan visszahozza az árát.

Amennyiben kérdése van a jakuzzi építéssel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! Kollégáink szívesen segítenek mindenben a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén.

Select Kft.
Uszodatechnika

: Szalay Gergely ügyvezető
: 1173 Budapest, Tápióbicske u. 14.
: info@selectkft.hu
: +36 1 252 3155
: +36 20 804 4490